N I E U W S B R I E F  -  04 november 2014 (14:30)


Goedemiddag
,

AEX Lange Termijn Trend is UP!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft de flinke correctie van 425,74 op 19 september t/m bodem 366,84 van 16 oktober -13,8% overleefd . Het herstel is zelfs tot boven de 61,5% fibonacci level ( 402) gekomen. Waarbij 3 dagen terug zelfs met een opening hiaat is geopend en deze hiaat is "nog" niet gesloten. Dat zijn allemaal positieve signalen!

Deze keer pakken we er een AEX maand grafiek bij om te kijken hoe het er voor staat voor de lange termijn. Aan de hand daarvan kan men namelijk een keuze maken om voor korte, middellang en lange termijn posities in te nemen of om juist uit de markt te blijven. Men zal hiermee nooit op de top uitstappen of bij een bodem instappen, maar dat zal niemand lukken geloof mij!

AEX index
AEX index
Belangrijke niveaus: weerstand 445 - steun 369 / 280 / 217

De AEX maand grafiek laat middels de TREND METER (een afgeleide van voortschrijdend gemiddelden) zien dat de lange termijn trend opwaarts gericht is. Bij iedere daling kan men dan eventueel posities kopen of uitbreiden. Men kan in de grafiek zien dat er een hogere bodem is met hogere toppen, conclusie de lange termijn trend is opwaarts!

Weerstand is nu het 150% fibonacci level rond 445, steun is de voorgaande maand top rond 369, daarna komt de bodem sep 2011 rond 280. Eerste koersdoel voor de AEX voor de korte / middellange termijn is dus 445 met uiteindelijk de top rond 550 van jun 2006. Voor de korte termijn hebben we meeste kans op een daling mede doordat de OBOS indicatoren aangeven dat de AEX over gekocht is m.a.w. te duur en dus klaar om te dalen! Wat een uitstekend koop moment is!


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

Verwachting binnen drie weken nieuwe koopsignalen! Doe mee!!!

UMA - USA Momentum Aandelen richting alltime high? Auto Trading - Klik HIER!

ULTA - gisteren alweer alltime high! KLIK HIER - Auto Trading bij TradersWinkel!


Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional

#tips2trade #lammert #doddema #winschoten #beurs #handel  #stockmarket #trading #usamomentum #technischeanalyse #ta #technicalanalyse