N I E U W S B R I E F  -  15 december 2014 (12:00)


Goedemiddag
,

AEX boven 460 maart 2015?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft de daling gemaakt waar we op zaten te wachten. De koopkansen komen er dus aan en onze automatisch handelsystemen zullen deze week weer volop gaan kopen! Met nieuwe kansen voor het nieuwe jaar en met een nieuwe verwachtte koersdoel van 460 in maart 2015 aan de hand van nieuwe berekeningen.

Weerstand 432 de top van 04 december 2014 is nu de belangrijkste heuvel die overwonnen moet worden. Koersdoel bij doorbraak boven 432 is dan ook 465! Dat is het 150% fibonacci niveau vanaf de top 432 tot de bodem 367. Middels de stijgingsgraad vanaf oktober t/m december kunnen we dit extrapoleren en zodoende uitrekenen dat dit koersdoel rond maart behaald kan worden.

Steun 367 de bodem van 16 oktober 2014 is de belangrijkste bodem die niet uitgenomen dient te worden willen we niet in een "bear market" komen. Het 62,8% fibonacci niveau rond 408 is het eerste korte termijn steun. Het 50% fibonacci niveau 399,5 is de volgende belangrijke korte termijn steun. Kopen kan dus rond 408 en daarna eventueel rond 399,5 voor lange termijn posities.

Conclusie: Nieuw koersdoel 465 aan de hand van de nieuwe top 432 en de bodem 367. Hiermee kan men een nieuwe verwachting maken. Een verwachting is niet een definitieve uitkomst, de markt bepaalt uiteindelijke welke richting het gaat en niet wat een verwachting is. OBOS Momentum indicator is in over verkocht gebied waaruit we kunnen concluderen dat een bodem in de maak is.

AEX index grafiek
AEX index
Belangrijke niveaus: weerstand 432 - steun 408 / 399,5

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting een index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees ook u kunt automatisch mee handelen.

De laatste koopsignalen v/h jaar! Wilt u automatisch mee handelen twijfel niet lang!

* UMA - USA Momentum Portefeuille we gaan KOPEN - Autotrading - Klik HIER!

* ULTA - nu zijn er koopkansen! KLIK HIER - voor TradersWinkel Auto Trading!

 
Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Wilt u ook geld verdienen op de beurs via automatisch handelen? Twijfel dan niet en neem ook een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional

#tips2trade #lammert #doddema #winschoten #beurs #handel  #stockmarket #trading #usamomentum #technischeanalyse #ta #technicalanalyse