N I E U W S B R I E F  -  02 december 2014 (08:00)


Goedemorgen
,

AEX in maart 2015 boven de 450?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index behaalde nieuw record vorige week! De 52 weeks high op 427 is nu tevens weerstand. Maar wat kunnen we de komende weken verwachten? Verwachten is nog niet hetzelfde van wat er gaat gebeuren! De markten bepalen zelf welke richting er wordt gekozen en niet wat wij verwachten! Ik verwacht de komende 2 weken een daling! Dit mede doordat de OBOS Momentum indicator behoorlijk over gekocht (markt is te duur) is!

Weerstand 427 de 52 weeks high van afgelopen donderdag! Doorbraak boven deze weerstand geeft een fibonacci koersdoel op 150% we zitten dan op 457,5! Mocht de koers dezelfde beweging volgen als de verwachting onder in de grafiek dan zou dat haalbaar kunnen zijn in maart!

Steun 366 het dieptepunt van dit jaar is het eerste echte steun punt van belang. Nu weet ik ook dat dit behoorlijk ver verwijderd is van het huidige niveau. Het eerste belangrijke niveau is het 68,2% fibonacci niveau rond 404. Verwachting is dat de koers hier de komende 2 weken heen kan gaan!

Conclusie: AEX heeft de weg omhoog weer gevonden. Belangrijk wordt de daling die gaat komen. Een super mooi scenario zou zijn een daling richting 404, hier zou dan een uitmuntend koop signaal gevormd kunnen worden. Bij daling richting 50% fibonacci niveau 396,5 is er nog geen vuiltje in de lucht. Onder 396,5 wordt het al kritischer. Kan de 404 het houden, dan is een doorbraak nodig boven 427 om uiteindelijk het koersdoel boven 450 in maart te kunnen halen!

AEX index
AEX index
Belangrijke niveaus: weerstand 427 - steun 404 / 396 / 366

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

Verwachting met 2 weken koopsignalen! Nog tijd om mee te handelen.

UMA - USA Momentum Aandelen met 2 weken KOPEN - Autotrading - Klik HIER!

ULTA - grote koopkansen komen! KLIK HIER - Auto Trading bij TradersWinkel!


Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional

#tips2trade #lammert #doddema #winschoten #beurs #handel  #stockmarket #trading #usamomentum #technischeanalyse #ta #technicalanalyse