N I E U W S B R I E F  -  29 januari 2014 (09:30)


Goedemorgen,

AEX haalde bijna 460, na nieuwe dip kopen!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is na de "kleine dip" in januari inderdaad als een speer omhoog gegaan en heeft bijna 460 (459,44) in januari gehaald in plaats van maart. Mede door deze snelle stijging is de AEX over gekocht en krijgt men hoogtevrees. Waardoor winstnemingen dus op de loer liggen. Een ideaal moment dus om te kopen bij de volgende daling!

Weerstand 460 de nieuwe top van 26 januari 2015. Dat is het volgende niveau dat overwonnen moet worden. Het 1e koersdoel is het 150% fibonacci niveau 464,5. Met ook een nieuwe koersdoel op het 200% fibonacci niveau 497. Daar ligt dan "toevallig" ook een weerstand op 496! Dat was de top van 19 mei 2008. Vanaf die top maakte de AEX een diepe duikvlucht naar beneden.

Steun 432 dat was de vorige top en is nu steun. In technische analyse gebruik ik altijd het woord: W.I.N.S.T. Weerstand Is Nu Steun. Een vorige weerstand dient vaak als steun bij een sterke trend. Aangezien de trend versneld kunnen we eerste steun verwachten op 432. Mocht deze steun het niet houden dan is er steun op het 61,8% fibonacci niveau rond 408.

Conclusie: "The trend is your friend"! Deze is opwaarts uitgebroken en is tevens een sterke trend er heeft namelijk een versnelling plaats gevonden. Het wachten op een ideaal koopmoment zit dan ook in de pipeline. Daling richting 432 of hieronder zou een perfect instap moment zijn voor mensen die deze rit hebben gemist.

AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 460 - steun 432 / 408

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting een index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees ook u kunt automatisch mee handelen.

Automatisch mee handelen, beide portefeuilles noteren boven +10%!

* UMA - USA Momentum nu autotrading, stap in bij DIP - Klik HIER!

* ULTA - Nieuwe kansen! KLIK HIER - TradersWinkel Auto Trading!


Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Wilt u ook geld verdienen op de beurs via automatisch handelen? Twijfel dan niet en neem ook een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 

 

naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional

#tips2trade #lammert #doddema #winschoten #beurs #handel  #stockmarket #trading #usamomentum #technischeanalyse #ta #technicalanalyse