N I E U W S B R I E F  -  21 januari 2014 (09:30)


Goedemorgen,

AEX na de januari DIP richting de 460!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft de daling gemaakt en daarna wordt het noorden opgezocht. Met andere woorden de AEX gaat na de dip in december en die van januari omhoog richting de 460 dat schreef ik in de nieuwsbrief van 15 december. Maar ik schreef ook dat is een verwachting, want uiteindelijk beslissen de markten de richting.

Weerstand 432 de top van 04 december 2014 moest overwonnen worden waardoor het koersdoel nu dan ook 465 is! Dat is het 150% fibonacci niveau vanaf de top 432 tot de bodem 367. Middels de stijgingsgraad vanaf oktober t/m december kunnen we dit extrapoleren en zodoende uitrekenen dat dit koersdoel rond maart behaald kan worden.

Steun 408 is het 62,8% fibonacci niveau, dat is het eerste korte termijn steun. Het 50% fibonacci niveau 399,5 is een belangrijke middellange termijn steun. In de nieuwsbrief van 15 december stond dan ook koop rond de 408 en dat is nu exact uitgekomen begin januari.

Conclusie: De dip rond 408 was dus achteraf een perfect koopmoment. Het koersdoel 460 wordt opgezocht, inmiddels is de AEX wel over gekocht waardoor winstnemingen en dus een nieuwe daling op de loer liggen. De trend heeft nu duidelijk de weg omhoog weer gevonden. Dus de regel "Buy the dips" (koop op de dalingen) is weer actueel.

AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 432 - steun 408 / 399,5

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting een index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees ook u kunt automatisch mee handelen.

Automatisch mee handelen, beide portefeuilles noteren boven +10%!

* UMA - USA Momentum nu autotrading, stap in bij DIP - Klik HIER!

* ULTA - Nieuwe kansen! KLIK HIER - TradersWinkel Auto Trading!


Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Wilt u ook geld verdienen op de beurs via automatisch handelen? Twijfel dan niet en neem ook een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 

 

naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional

#tips2trade #lammert #doddema #winschoten #beurs #handel  #stockmarket #trading #usamomentum #technischeanalyse #ta #technicalanalyse