N I E U W S B R I E F  -  11 februari 2014 (09:30)


Goedemorgen,

AEX lange termijn trend is omhoog!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index zijn trend is voor de lange termijn omhoog. Middels een op voortschrijdend gemiddelde gebaseerde TRENDMETER is dat ook goed te zien in de maandgrafiek hieronder van de AEX. Deze is groen en is stijgend we zitten dus sinds juli 2012 in een opwaartse trend.

Steun voor de lange termijn ligt op de vorige top rond 369. Daarna is er steun op 293 het 50% fibonacci niveau. Eerste koersdoel voor de zeer lange termijn is inmiddels gehaald deze lag op 445. Volgende koersdoel is de pendulum swing vanaf de bodem 217 tot top 369 en deze extrapoleren is het 200% fibonacci niveau rond de 520.

Conclusie: "The trend is your friend"! is middels de maandgrafiek hieronder heel duidelijk te zien. Deze is zelfs nog niet 1 keer in gevaar geweest sinds juli 2012. Deze analyse is dus ook gebaseerd voor de lange termijn, korte termijn speculanten werken met andere methodes!

AEX index maandgrafiek sinds 1983

Belangrijke niveaus: weerstand 521 - steun 369 / 293

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting een index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees ook u kunt automatisch mee handelen.

Automatisch mee handelen, nieuwe koopsignalen zijn geweest!!

* UMA - USA Momentum doe autotrading, wees er straks bij - Klik HIER!

* ULTA - Naar Alltime High! KLIK HIER - Auto Trading bij TradersWinkel!


Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Wilt u ook geld verdienen op de beurs via automatisch handelen? Twijfel dan niet en neem ook een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 

 

naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional

#tips2trade #lammert #doddema #winschoten #beurs #handel  #stockmarket #trading #usamomentum #technischeanalyse #ta #technicalanalyse