N I E U W S B R I E F  -  17 februari 2014 (11:30)


Goedemorgen,

NASDAQ 100 met twee uitbraken in 3 dagen koersdoel 4600!

De Amerikaanse 100 grootste technologie bedrijven index de NASDAQ 100 breekt in 3 dagen tijd maar liefst 2 weerstanden. Door deze uitbraken hebben we een klassieke technische uitbraak met een koersdoel op het 200% fibonacci niveau rond de 4600 / 4625.

Weerstand 4500 is een flinke zone die overwonnen moet worden. Hier ligt namelijk de bovenkant van een lange termijn trendkanaal. Tevens hebben we hier het 150% fibonacci niveau liggen. Een uitbraak hierboven kan een acceleratie geven richting de 4600.

Steun 4230 hier liggen zowel het 20 als het 50 daags gemiddelden als het 50% fibonacci niveau. Een doorbraak hieronder kan de NDX richting de bodem van december 2014 en januari dit jaar brengen rond de 4065.

Conclusie: "The trend is your friend"! is met de uitbraken opnieuw bevestigd. Koersdoel is dus rond de 4600, dat wil dus niet zeggen dat we dit koersdoel direct halen het is namelijk een verwachting! Verwachtingen worden dan ook constant aangepast naarmate de markten de richting aangeven, daarop kan men dan anticiperen.

NASDAQ 100 index

Belangrijke niveaus: weerstand 4500 - steun 4230 / 4065

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting een index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees ook u kunt automatisch mee handelen.

Automatisch mee handelen, nieuwe koopsignalen komen er weer aan!

UMA - USA Momentum binnenkort weer nieuwe koopsignalen - Klik HIER!

ULTA - Stijgt richting Alltime High! U ook Auto Trading bij TradersWinkel!


Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Wilt u ook geld verdienen op de beurs via automatisch handelen? Twijfel dan niet en neem ook een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 

 

naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional

#tips2trade #lammert #doddema #winschoten #beurs #handel  #stockmarket #trading #usamomentum #technischeanalyse #ta #technicalanalyse