Goedemorgen,
 

AEX winstnemingen / correcties liggen op de loer!
 

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft bijna zijn koersdoel 490 / 500 gehaald. Deze verwachting kwam bijna eerder uit dan gedacht. De verwachting was dat we zo begin april  490 / 500 zouden gaan zien. Afgelopen maandag werd dit niveau al bijna gehaald met een hoogste koers van 487,01. De verwachting nu, is dat er winstnemingen / correcties aan zit te komen.
 

Steun is 464,5 dat was het 150% fibonacci niveau en was het eerste koersdoel deze dient nu als steun. Boven deze 464,5 kan nog eerst steun verwacht worden op het 20 daags gemiddelde deze ligt rond 468. Bij een doorbraak onder 464,5 is er een correctie doel van 432, dat was de top van december 2014.
 

Weerstand is 497, dat is het 200% fibonacci niveau en het eerste koersdoel. Hier lag tevens de top van 19 mei 2008, waar nadien de AEX met bijna 60% daalde.
 

Conclusie: "The trend is your friend"! Deze is duidelijk sterk opwaarts, waarbij na de recente snelle stijgingen winstnemingen en correcties verwacht kunnen worden. Ook is de OBOS Momentum indicator over gekocht, met andere woorden de AEX is te duur. Maar zolang de AEX zich boven de 432 hanteert, blijft deze trend sterk opwaarts gericht!
 

AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 497 - steun 464,50 / 432
 

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting een index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees ook u kunt automatisch mee handelen.
 

De verwachting is dat er een correctie aan zit te komen. Het juiste moment voor een abonnement  op automatisch handelen!
 

Automatisch mee handelen, nieuwe koopsignalen komen er weer aan!

UMA - USA Momentum Aandelen - gemiddeld tot hoog risico, hoogste rendement!

ULTA - USA Lange Termijn Aandelen - gemiddeld risico, een hoge rendementen!

ELTA - EUR Lange Termijn Aandelen - lage risico, boven gemiddeld rendement!

Bij UMA en ULTA heeft men USD valuta risico, daarom koop / verkoop ik altijd direct mijn USD cash positie. Helaas kan dit niet automatisch en moet men dat dus zelf doen.
 

 Openheid, eerlijkheid en transparantie staat bij mij hoog in het vaandel!!!

Heeft u dus nog vragen? Aarzel niet bel en/of e-mail mij!

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema

T: 0610-588668
I : 0031-610-588668
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: Tips2Trade | USA Momentum
  WeChat: doddema

We hebben 71 gasten en geen leden online