Goedemorgen,
 

AEX de 500 puntengrens komt eraan!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index zit een maand eerder op het koersdoel 490 dan verwacht. Op 9 oktober 2014 schreef ik al dat wanneer de AEX door de zeer lange termijn dalende trend vanaf 2000 breekt, dat de AEX richting de 490 kan stijgen. Met zelfs een koersdoel van 550 zie de nieuwsbrief van 9 oktober 2014!
 

Steun is in eerste instantie het 20 daags gemiddelde voor de korte termijn nu rond de 482. Daarna is er steun op het vorige 150% fibonacci koersdoel 464,5. Een daling naar deze niveaus is slechts een gezonde correctie waarna de AEX verder zou kunnen stijgen.
 

Weerstand is 497, dat is het 200% fibonacci niveau en het eerste koersdoel, daar  ligt tevens de top van 19 mei 2008. Een doorbraak boven de 497 kan dan nog eens een versnelling teweeg brengen richting de 500 punten grens. Technisch heeft dat niveau trouwens niet zoveel te betekenen.
 

Conclusie: "The trend is your friend"! Deze trend is opwaarts en dus handelen tegen de trend in is dan ook niet verstandig. Op dit moment is de tip dan ook "Buy the Dips!" koop op dalingen. Kijk de trend draait wanneer deze onder het 50 daags gemiddelde (458) gaat bewegen en hard daalt richting het 200 daags gemiddelde (423)! Maar hiervan is nog helemaal geen sprake!
 

AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 497 - steun 464,50 / 432
 

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting een index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees ook u kunt automatisch mee handelen.
 

Vorige keer was de verwachting dat winstnemingen / correcties op de loer liggen. Gegarandeerd deze komt vroeg of laat ook, een ideaal moment om te kopen!
 

Automatisch mee handelen, nieuwe koopsignalen komen er weer aan!

UMA - USA Momentum Aandelen - gemiddeld tot hoog risico, hoogste rendement!

ULTA - USA Lange Termijn Aandelen - gemiddeld risico, een hoge rendementen!

ELTA - EUR Lange Termijn Aandelen - lage risico, boven gemiddeld rendement!

Bij UMA en ULTA heeft men USD valuta risico, daarom koop / verkoop ik altijd direct mijn USD cash positie. Helaas kan dit niet automatisch en moet men dat dus zelf doen.
 

 Openheid, eerlijkheid en transparantie staat bij mij hoog in het vaandel!!!

Heeft u dus nog vragen? Aarzel niet bel en/of e-mail mij!

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema

T: 0610-588668
I : 0031-610-588668
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: Tips2Trade | USA Momentum
  WeChat: doddema

 

We hebben 44 gasten en geen leden online