Goedemorgen, 

AEX definitief door 500, ELTA All Time High! 

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is gisteren dan definitief door de 500 punten grens gebroken en heeft een hoogste koers sinds 4 januari 2008. Voor de lange termijn is het volgende koersdoel 521 dat is het 200% fibonacci niveau in de maandgrafiek hieronder. Daarna kunnen de toppen van juni en november 2007 rond 550 worden opgezocht. 

Conclusie: "The trend is your friend"! middels de "TRENDMETER" in de maandgrafiek is deze al opwaarts sinds juli 2012, terwijl toen bijna iedereen nog negatief was, namen wij alweer de eerste posities in. De trend is dan ook opwaarts tenzij het tegendeel is bewezen en zoals u hieronder kunt zien is deze voor de lange termijn nog gewoon opwaarts. Dat neemt uiteraard niet weg dat er altijd correctie komen en zullen komen, maar koers correcties is nog geen CRASH! Angst en emoties zijn in dat geval dan ook een slechte raadgever!

AEX maandgrafiek

Belangrijke niveaus lange termijn: weerstand 521 / 550 - steun 445
 

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting een index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees ook u kunt automatisch mee handelen. 

 

ELTA - EUR Lange Termijn Aandelen alltime high en +27% dit jaar! 

Deze portefeuille behaalde gisteren een nieuw All Time High (de hoogste koers ooit)! Sinds 01 maart 2015 kan men vol automatisch mee handelen in deze Europese Aandelen portefeuille via TradersWinkel. Deze portefeuille is nog niet vol belegd bij TradersWinkel, het wachten is namelijk op een juist moment en dat is wachten op een dip.

 

Grafiek ELTA - EUR Lange Termijn Aandelen +27% dit jaar sinds 01 okt 2003 +339%

Zoals u hierboven kun zien zitten we regelmatig CASH bij CRASH gevaar. Ook CASH is een positie u verlies namelijk geen geld. En uiteraard is de CRASH indicator die we gebruiken geen "Holy Grail" want die bestaat simpel weg niet. U moet het zien als een soort verzekeringspremie. Wanneer er geen CRASH is zoals in 2014 kost het u rendement, maar u heeft ook geen posities gehad hadden we wel een crash gehad. 

 

Automatisch mee handelen, nieuwe koopsignalen komen er weer aan!

UMA - USA Momentum Aandelen - gemiddeld tot hoog risico, hoogste rendement!

ULTA - USA Lange Termijn Aandelen - gemiddeld risico, een hoge rendementen!

ELTA - EUR Lange Termijn Aandelen - lage risico, boven gemiddeld rendement!

 

Bij UMA en ULTA heeft men USD valuta risico, daarom koop / verkoop ik altijd direct mijn USD cash positie. Helaas kan dit niet automatisch en moet men dat dus zelf doen.  

 Openheid, eerlijkheid en transparantie staat bij mij hoog in het vaandel!!!

 

Heeft u dus nog vragen? Aarzel niet bel en/of e-mail mij!

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema

 

T: 0610-588668
I : 0031-610-588668
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: Tips2Trade | USA Momentum
  WeChat: doddema

 

 

We hebben 63 gasten en geen leden online