Goedemorgen,
 

AEX nieuwe bodem op 469, nu naar 564?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft in mei alleen nog maar een daling laten zien. Sinds de top op 510 in april heeft de AEX een daling laten zien van 8% en daarmee is "voorlopig" een bodem geplaatst rond 469.

Weerstand ligt dan ook op de top rond 510. Een doorbraak hierboven geeft een koersdoel rond 564. Dat zijn zowel de toppen van 2007 als mede ook het 138,2% fibonacci niveau.

Steun ligt in eerste instantie op de bodem rond 469. Een doorbraak hieronder geeft als eerste koersdoel 456 het 62,8% fibonacci niveau, daaronder ligt gelijk het 50% fibonacci niveau rond 438,5.

Conclusie: "The trend is your friend"! is voor de lange termijn uiteraard opwaarts de koersen bewegen duidelijk boven het 200 daags gemiddelde. De korte termijn is dalend en de middellange termijn komt nu in gevaar zodra het 20 daags onder het 50 daags gemiddelde daalt. In de grafiek hieronder kan men ook goed zien dat de AEX weerstand heeft op het 20 en 50 daags gemiddelde zo rond de 495. Een doorbraak hierboven is dan ook positief.

 

AEX index daggrafiek

Belangrijke niveaus lange termijn: weerstand 510 - steun 469 / 456
 

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting een index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees ook u kunt automatisch mee handelen. 

 

Na de recente dalingen is het tijd om weer in te stappen!!!

 

Automatisch mee handelen, nieuwe koopsignalen komen er weer aan!

UMA - USA Momentum Aandelen - gemiddeld tot hoog risico, hoogste rendement!

ULTA - USA Lange Termijn Aandelen - gemiddeld risico, een hoge rendementen!

ELTA - EUR Lange Termijn Aandelen - lage risico, boven gemiddeld rendement!

Bij UMA en ULTA heeft men USD valuta risico, daarom koop / verkoop ik altijd direct mijn USD cash positie. Helaas kan dit niet automatisch en moet men dat dus zelf doen.  

 Openheid, eerlijkheid en transparantie staat bij mij hoog in het vaandel!!!

Heeft u dus nog vragen? Aarzel niet bel en/of e-mail mij!

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema

T: 0610-588668
I : 0031-610-588668
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: Tips2Trade | USA Momentum
  WeChat: doddema

We hebben 60 gasten en geen leden online