Goedemorgen,
 

AEX, het plaatje wordt negatiever!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index geeft nog steeds geen duidelijke richting aan sinds maart. We zitten nog steeds in een bandbreedte tussen 469 en 510. Per saldo is er de afgelopen maanden dus nauwelijks iets veranderd. Afgelopen dinsdag is de AEX wel nipt onder 469 geweest maar er niet onder gesloten. We hebben dus te maken met een iets lagere top en minuscule lagere bodempje.
 

Weerstand blijft de top rond 510. Een doorbraak hierboven (slotkoers) geeft een koersdoel rond 564. Dat zijn zowel de toppen van 2007 als mede ook het 138,2% fibonacci niveau.
 

Steun blijft de bodem rond 469. Een definitieve doorbraak (slotkoers) hieronder geeft als eerste koersdoel 456 het 62,8% fibonacci niveau, daaronder ligt gelijk het 50% fibonacci niveau rond 438,5.

 

Conclusie: "The trend is your friend"! De trend is inmiddels niet opwaarts en niet neerwaarts, maar al maanden zijwaarts.  Het 200 daags gemiddelde ligt rond 450 en zolang de AEX hier boven weet te blijven is het positief voor de lange termijn. De korte en middellange termijn is duidelijk negatief en neerwaarts, zie ook het 20 daags gemiddelde nu onder het 50 daags gemiddelde. De steun op 469 is een cruciaal punt een doorbraak geeft aanleiding tot lagere koersen en dus dalende trend.

AEX index daggrafiek

Belangrijke niveaus lange termijn: weerstand 510 - steun 469 / 456
 

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting een index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees ook u kunt automatisch mee handelen.
 

 

Weet u het even niet, wat u zelf moet gaan doen???

 

Ga ook automatisch mee handelen, nieuwe koopsignalen komen er altijd!

UMA - USA Momentum Aandelen - gemiddeld tot hoog risico, hoogste rendement!

ULTA - USA Lange Termijn Aandelen - gemiddeld risico, een hoge rendementen!

ELTA - EUR Lange Termijn Aandelen - lage risico, boven gemiddeld rendement!


Bij UMA en ULTA heeft men USD valuta risico, daarom koop / verkoop ik altijd direct mijn USD cash positie. Helaas kan dit niet automatisch en moet men dat dus zelf doen.
 

 Openheid, eerlijkheid en transparantie staat bij mij hoog in het vaandel!!!

Heeft u dus nog vragen? Aarzel niet bel en/of e-mail mij!

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema

T: 0610-588668
I : 0031-610-588668
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: Tips2Trade | USA Momentum
  WeChat: doddema

We hebben 32 gasten en geen leden online