Goedemorgen,
 

AEX van negatief naar positief, koersdoel 630?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is in 4 dagen hersteld met maar liefst 7% van de low 4 dagen terug tot gisteren. De AEX heeft wel een lagere bodem geplaatst wat negatief is. Maar de OBOS indicator plaatst een hogere bodem, deze verschillen wordt een positieve divergentie genoemd. Dat is meestal een zeer betrouwbaar patroon en vaak gaat de koers dan ook de andere kant op dan in eerste instantie werd verwacht.

Weerstand blijft ongewijzigd de top 510, maar er heeft zich nog een andere patroon gevormd namelijk een Vlag patroon. Wanneer dit patroon meestal voltooid is, in dit geval een uitbraak en slotkoers boven de 500 kan de voortgaande stijging worden opgeteld vanaf de uitbraak. Hiermee krijgen we dan zelfs een koersdoel van 500+(510-380)= 630!
 

Steun op de bodem rond 469 was gebroken, maar we hebben er geen slotkoers onder gezien. In de OBOS indicator heeft zich een positief divergentie gevormd ten opzichte van de AEX index. Steun is nu de low van 18 juni op 464,60 een doorbraak hieronder kan de hele positieve divergentie teniet doen en verdere dalingen kunnen dan in het verschiet liggen.

Conclusie: "The trend is your friend"! Op de lange termijn nog altijd opwaarts getuige dat de koers nog boven het 200 daags gemiddelde noteert en het 200 daags gemiddelde ook nog steeds stijgend is. De koers is nu wel boven het 20 en 50 daags gemiddelde wat ook positief gezien kan worden. Een uitbraak en slotkoers boven de 500 kan een vervolg rally geven richting de 630.

AEX index daggrafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 500 / 510 - steun 469 / 464 / 456
 

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting een index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees ook u kunt automatisch mee handelen.
 

 

Na een dalingen en dus direct na een bodem instappen zonder twijfels!!!

 

Ga ook automatisch mee handelen, er komen altijd nieuwe koopsignalen!

UMA - USA Momentum Aandelen - gemiddeld tot hoog risico, hoogste rendement!

ULTA - USA Lange Termijn Aandelen - gemiddeld risico, een hoge rendementen!

ELTA - EUR Lange Termijn Aandelen - lage risico, boven gemiddeld rendement!


Bij UMA en ULTA heeft men USD valuta risico, daarom koop / verkoop ik altijd direct mijn USD cash positie. Helaas kan dit niet automatisch en moet men dat dus zelf doen.
 

 Openheid, eerlijkheid en transparantie staat bij mij hoog in het vaandel!!!

Heeft u dus nog vragen? Aarzel niet bel en/of e-mail mij!

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema
Tips2Trade

T: +31(0) 610-588668
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: Tips2Trade | USA Momentum

We hebben 167 gasten en geen leden online