Goedemorgen,
 

DOW JONES test steunzone, doorbraak koersdoel 16.800!

 

De DOW JONES industrial de index met de 30 grootste industriële bedrijven van Amerika, ook wel de moeder der beurzen genoemd. Tevens de bekendste beurs index ter wereld heeft gisteren voor de 3 keer de onderkant van een belangrijkste steunzone getest en deze heeft "nog" stand gehouden. Een doorbraak geeft als koersdoel 16.800 zie ook de grafiek hieronder.

 

Weerstand is een zone tussen 18.350 / 18.290. Een uitbraak en slotkoers boven het hoogste punt afgerond 18.350 geeft een krachtig koop signaal. Het eerste koersdoel wat dan middels een pendulum swing berekend kan worden ligt dan rond de 19.000.

 

Steun is een zone tussen 17.700 / 17.575. Een uitbraak en slotkoers onder het laagste punt afgerond 17.575 geeft een krachtig verkoop signaal. Het eerste koersdoel wat dan middels een pendulum swing berekend kan worden ligt dan rond de 16.800.

 

DOW JONES index daggrafiek

 Belangrijke niveaus: weerstand 18.290 / 18.350 - steun  17.700 / 17.575

 

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting een index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees ook u kunt automatisch mee handelen.

 

Conclusie: De DOW JONES zit overduidelijk in een consolidatie zone 18.350 / 17.575! Een uitbraak uit deze zijwaartse beweging geeft een krachtig signaal af. De OBOS indicator is over verkocht maar heeft nog ruimte naar de onderkant. Dat zou een uitbraak teweeg kunnen brengen met een flinke daling als gevolg.

Vooruit lopend wat er ook zou kunnen gebeuren, als de DOW gaat stijgen, dan zou er een positief divergentie in koers en indicator kunnen ontstaan. Een nieuwe aanval naar de boven kant van deze consolidatie zone op 18.350 zou dan het vervolg kunnen zijn.
 

Grote vraag waar gaat het nu dan heen? Tja, als je dat weet wordt je slappend rijk! Het is nu afwachten welke richting wordt er gekozen en aan de hand daarvan kan men erop inspelen. Mocht de richting dan niet uitkomen wat je verwacht, dan stel je die verwachting bij. Ook al is dat 180 graden draaien en het overgestelde van wat je verwachting is! Simpel gezegd het kan inderdaad vriezen of dooien, achteraf weet je het!!! 

 

Middels geduld, discipline en een goed handelssysteem verdien je geld!!!

 

Ga ook automatisch mee handelen, er komen altijd nieuwe koopsignalen!

UMA - USA Momentum Aandelen - gemiddeld tot hoog risico, hoogste rendement!

ULTA - USA Lange Termijn Aandelen - gemiddeld risico, een hoge rendementen!

ELTA - EUR Lange Termijn Aandelen - lage risico, boven gemiddeld rendement!


Bij UMA en ULTA heeft men USD valuta risico, daarom koop / verkoop ik altijd direct mijn USD cash positie. Helaas kan dit niet automatisch en moet men dat dus zelf doen.
 

 Openheid, eerlijkheid en transparantie staat bij mij hoog in het vaandel!!!

Heeft u dus nog vragen? Aarzel niet bel en/of e-mail mij!

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema
Tips2Trade

T: +31(0) 610-588668
M: lammert @ tips2trade.com
W: Tips2Trade | USA Momentum

We hebben 53 gasten en geen leden online