Goedemorgen,
 

AEX uitbraak vlagpatroon een feit, koersdoel 630!

 

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is sinds 7 juli 10% gestegen. Er was een vlagpatroon in de maak hier hebben we een "false move" (valse uitbraak) aan de onderkant gehad. Kort gezegd de koers breekt uit maar zet niet door en zet dan een tegenovergestelde richting in. Iedereen wordt zo dan op het verkeerde been gezet. Dat is dus bij de AEX inderdaad het geval geweest. De AEX is nipt boven het 200 daags gemiddeld gebleven wat dus een cruciaal moment was, zoals ik in mijn vorige nieuwsbrief schreef.

 

Weerstand is 511 de top van april dit jaar, een doorbraak en slotkoers hierboven is een zeer krachtig technisch koopsignaal. Eerste koersdoel is dan tevens ook de eerste weerstand van betekenis en ligt rond de 565 de toppen van april 2007. Mede door de uitbraak aan de bovenkant van het vlagpatroon kan zelfs een koersdoel berekend worden van 630 zie grafiek.

 

Steun was 8 juli het 200 daags gemiddelde op 455! Die dag was de laagste koers 454,86, maar er werd gesloten op 459,04 dus de 200 daags heeft keurig stand gehouden. Vanaf dat punt is de AEX dan ook ruim 10% gestegen tot vandaag. Deze 200 daags gemiddelde dient nu weer als steun en ligt nu rond 458. Het wachten is nu op een hogere bodem dan 455 die dan als steun fungeert.
 

Conclusie: "The trend is your friend"! Voor de lange, middellange & korte termijn opwaarts getuige dat de koers boven het 20, 50 en 200 daags gemiddelde noteert. Het wachten is nu op een daling voor mooie koop momenten "Buy the Dips"! De OBOS Momentum indicator is inmiddels over gekocht wat aangeeft dat de kans toeneemt op een daling.

 

AEX index daggrafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 511 - steun 458
 

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting een index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees ook u kunt automatisch mee handelen.
 

 

Na recente stijgingen, komen er nieuwe koopsignalen!!!

 

Ga ook automatisch mee handelen, er komen altijd nieuwe koopsignalen!

UMA - USA Momentum Aandelen - gemiddeld tot hoog risico, hoogste rendement!

ULTA - USA Lange Termijn Aandelen - gemiddeld risico, een hoge rendementen!

ELTA - EUR Lange Termijn Aandelen - lage risico, boven gemiddeld rendement!


Bij UMA en ULTA heeft men USD valuta risico, daarom koop / verkoop ik altijd direct mijn USD cash positie. Helaas kan dit niet automatisch en moet men dat dus zelf doen.
 

 Openheid, eerlijkheid en transparantie staat bij mij hoog in het vaandel!!!

Heeft u dus nog vragen? Aarzel niet bel en/of e-mail mij!

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema
Tips2Trade

T: +31(0) 610-588668
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: Tips2Trade | USA Momentum

We hebben 62 gasten en geen leden online