Goedemorgen,
 

AEX koersdoel 630? Het wordt er niet eenvoudiger op!
 

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index laat vandaag gelijk bij opening een forse daling zien en zakt ruim 2,5% weg. Beurzen zijn in ban van devaluatie van de Chinese munt yuan. US futures noteren inmiddels -1% lager dan slot van  gisteren avond. Het gevolg hiervan is dat we geen doorbraak krijgen door de weerstand zone 505 / 511. Hiermee wordt het koersdoel 630 "voorlopig" uitgesteld!
 

Weerstand 511 de top van april dit jaar moet doorbroken worden willen een voortzetting krijgen in de huidige opwaartse trend. Inmiddels is er ook weerstand gevormd net onder de 511 op 505. Zelfs de 505 lijkt al een moeilijk horde om uit te nemen. Een doorbraak boven de zone 505 / 511 geven de bulls weeer flink hoop om richting de 630 te gaan, maar zover is het nog niet!
 

Steun 480 de bodem jongstleden op 27 augustus is korte termijn steun. Een definitieve doorbraak hieronder kan verdere dalingen geven, het 200 daags gemiddelde nu op 467 is dan het volgende doel wat snel gehaald kan worden. Onder de 467 ligt er steun op 455 de bodem van 8 juli die jaar. Een doorbraak hieronder kan teven een trendbreuk veroorzaken.
 

Conclusie: "The trend is your friend"! Blijft nog steeds opwaarts, er lijkt zich ook een omgekeerde schouder - hoofd - schouder formatie te vormen. Deze S-H-S formatie is uiteraard nog niet voltooid, dat is pas het geval wanneer we een definitieve doorbraak boven de 511 hebben gerealiseerd. Hieruit kunnen we een koersdoel berekenen van 565, maar nogmaals dat is pas aan de order bij een doorbraak boven de 511. De pijlen lijken nu naar beneden gericht, enorm van belang is dat de steun 455 stand houd, een doorbraak hieronder geeft een doel van 432 de top van december 2014.
 

AEX index daggrafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 505 / 511 - steun 480 / 455
 

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting een index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees ook u kunt automatisch mee handelen.
 

Waarom klopt een analyse soms niet, krijg ik wel eens als vraag! Kijk Technische Analyse is geen exacte wetenschap evenals Fundamentele Analyse of welke analyse dan ook. Soms veranderen markt omstandigheden, hierdoor moeten analyses dan opnieuw worden herzien en worden bijgesteld.

Tevens is ook van belang wat is de beleggingshorizon, Lange, Middellange, Korte of Ultra Korte termijn. Een intraday traders zal extreem sneller reageren als een middellang of lange termijn belegger en gebruikt hierdoor ook andere grafieken. De analyse hierboven geeft aan wat de bewegingen zouden kunnen zijn voor de middellange tot lange termijn. Dus niet bruikbaar voor korte termijn en daytrading!

 

Komen er weer nieuwe koopsignalen na de a.s. daling?

 

Ga ook automatisch mee handelen, er komen altijd nieuwe koopsignalen!

UMA - USA Momentum Aandelen - gemiddeld tot hoog risico, hoogste rendement!

ULTA - USA Lange Termijn Aandelen - gemiddeld risico, een hoge rendementen!

ELTA - EUR Lange Termijn Aandelen - lage risico, boven gemiddeld rendement!


Bij UMA en ULTA heeft men USD valuta risico, daarom koop / verkoop ik altijd direct mijn USD cash positie. Helaas kan dit niet automatisch en moet men dat dus zelf doen.

 Openheid, eerlijkheid en transparantie staat bij mij hoog in het vaandel!!!

Heeft u dus nog vragen? Aarzel niet bel en/of e-mail mij!

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema
Tips2Trade

T: +31(0) 610-588668
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: Tips2Trade | USA Momentum

We hebben 40 gasten en geen leden online