Goedemorgen,
 

ULTA & UMA uitgestopt door snelste daling ooit in deze portefeuilles!
 

Ditmaal geen succes verhaal, maar een gitzwarte maandag verhaal en ook dat dient vermeld te worden. Namelijk ULTA & UMA stoplosses zijn vrijdag na beurs geactiveerd volgens vaste algoritmes. Dat wil zeggen als de koers onder dat niveau daalt dat direct de gehele portefeuilles worden verkocht. Alle abonnees hebben van deze signaal een nieuwsbrief ontvangen inclusief grafieken.

 

Maandag ochtend zag ik al dat het leed niet te overzien was, de US futures noteerden diep in het rood en ik wist dat ik moest verkopen. Systeem is een systeem en men dient zich daaraan te houden. Betreft emoties daar kunnen we het beter niet over hebben, maar verkoop is verkoop. En dus bij opening zijn ULTA & UMA direct verkocht, en na de verkoop daalde de koersen nog fors door om vervolgens toch flink te herstellen.

 

Dit waren de snelste dalingen ooit binnen 5 dagen in zowel ULTA als UMA! Wachten is nu tot hoever gaat het herstel de komende tijd, maar nog belangrijker hoever gaat de volgende daling. Dat zal bepalen hoelang we CASH blijven, pas bij dalingen onder de niveaus van maandag zullen we langere tijd CASH blijven. Waren deze dalingen te voorzien? Na vrijdag was het duidelijk dat het niet goed ging daarvoor niet.

 

Wat staat er nu te gebeuren vraagt men zich dan af? Die het weet die mag het zeggen. Technisch staat het er héél slecht voor, verwachting is eerst een herstel. Maar ook hier rijst de vraag hoever gaat het herstel? Komt er nog een grotere klap? Als na het herstel de beurzen onder de niveaus van maandag zakken dan kan er inderdaad nog wel eens een hele grote klap komen.


ULTA - USA Lange Termijn Aandelen
ULTA
De grafiek hierboven is teruggerekend naar een startkapitaal van € 10.000

Legende
-   ULTA AANDELEN portefeuille
-   NASDAQ, DOW JONES en AEX index
-   START kapitaal EUR 10.000 (rood)
-   YTD % rendement is rendement dit jaar!

ULTA winst van dit jaar is compleet verdampt en omgedraaid naar een verlies.

 

UMA - USA Momentum Aandelen
UMA
De grafiek hierboven is teruggerekend naar een startkapitaal van € 10.000

 

De mooie jaarwinst is verdampt en zelfs behoorlijk naar verlies gedraaid. Dat komt mede doordat deze portefeuille met een 100% margin werkt. Bij winsten werkt dat behoorlijk in het voordeel, maar bij dalingen gaat het ook dubbel zo hard naar beneden. Zie de grafiek.
 

Deze verliezen moeten we nu eerst verwerken, want vrolijk worden we hier uiteraard niet van. Beurzen geven en nemen en deze keer is er flink genomen van de behoorlijk winsten die met deze portefeuilles zijn geboekt. Uiteraard biedt dit nieuwe kansen voor nieuwe abonnees, voor de huidige abonnees komen er ook vast weer goede tijden, nu is het een kwestie van geduld en discipline hebben.

 

Wilt u automatisch mee handelen, stel u eigen portefeuille samen.

UMA - USA Momentum Aandelen middel/hoog risico, hoogste rendement!

ULTA - USA Lange Termijn Aandelen middel risico, hoge rendementen!

ELTA - EUR Lange Termijn Aandelen lage risico, boven gemiddeld rendement!


 

Openheid, eerlijkheid en transparantie staat bij mij hoog in het vaandel!!!

Heeft u dus nog vragen? Aarzel niet bel en/of e-mail mij!

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema
Tips2Trade

T: +31(0) 610-588668
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: Tips2Trade | USA Momentum

We hebben 40 gasten en geen leden online