Goedemorgen,
 

AEX een vlag patroon? Dan koersdoel 350?
 

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index zit in een dalende trend, van een BEER markt kunnen we nog niet echt spreken. Het belangrijkste nu is waar de volgende twee bodems en toppen komen te liggen. Aan de hand daarvan kan men bepalen of de tendens neerwaarts blijft of dat we een ommekeer hebben. Inmiddels heeft er zich een vlag patroon gevormd.

Deze vlag patroon  is zoals u kunt zien in de grafiek hieronder, omgekeerd vlag patroon. Meestal wordt een vlag patroon gevormd halverwege een ingezette trend. Hieruit zouden we dus kunnen concluderen dat de AEX nog kan dalen richting 350? Dan is de BEER markt zeker een feit! Vrijdag is de AEX onder deze vlag patroon uitgebroken, maar heeft tot nu nog geen vervolg.
 

Weerstand 455 dat was de bodem van juli dit jaar. Meestal is een bodem (steun) in het verleden vaak weerstand voor in de toekomst. Op 9 september j.l. heeft de AEX een aanval hier op gedaan maar kon dit niveau "nog" niet bereiken. Hierboven zou een eerste positief signaal kunnen worden afgegeven.

Steun 402 is het dieptepunt van 2015 en tevens de belangrijkste steun. Een daling hieronder zou een versnelling kunnen geven in de huidige dalende trend. Het koersdoel 350 zou dan ook nog dit jaar gehaald kunnen worden, mits we onder de 402 duiken.
 

Conclusie: "The trend is your friend"! Deze is uiteraard neerwaarts gericht, waarvan de afgelopen 3 weken een consolidatie fase was. Hier is dus ook de vlag ontstaan van het vlag patroon. Afgelopen vrijdag was er de uitbraak met een slot hieronder. Dat zou in principe dan ook een vervolg daling moeten inluiden. De markten zullen het ons waarschijnlijk deze week vertellen, na het FED besluit a.s. donderdag.
 

AEX index daggrafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 455 - steun 402
 

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting een index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees ook u kunt automatisch mee handelen.
 

Komen er weer nieuwe koopsignalen na deze daling?

 

Ga ook automatisch mee handelen, er komen altijd nieuwe koopsignalen!

UMA - USA Momentum Aandelen - gemiddeld tot hoog risico, hoogste rendement!

ULTA - USA Lange Termijn Aandelen - gemiddeld risico, een hoge rendementen!

ELTA - EUR Lange Termijn Aandelen - lage risico, boven gemiddeld rendement!


Bij UMA en ULTA heeft men USD valuta risico, daarom koop / verkoop ik altijd direct mijn USD cash positie. Helaas kan dit niet automatisch en moet men dat dus zelf doen.

 Openheid, eerlijkheid en transparantie staat bij mij hoog in het vaandel!!!

Heeft u dus nog vragen? Aarzel niet bel en/of e-mail mij!

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema
Tips2Trade

T: +31(0) 610-588668
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: Tips2Trade | USA Momentum

We hebben 54 gasten en geen leden online