Goedemiddag,
 

DOW JONES dubbele bodem in de maak, daling voorbij?

 

De DOW JONES industrial de index met de 30 grootste industriële bedrijven van Amerika, ook wel de moeder der beurzen genoemd. Tevens de bekendste beurs index ter wereld lijkt nu bezig met de maak van een dubbele bodem.

September statistisch één van de slechtste maanden van het jaar heeft dat ook dit jaar weer bewezen. Zit er vanaf nu weer herstel in de pipeline? Cruciaal is dat de volgende 2 niveaus stand houden 15940 en 15370.
 

Weerstand 16.930 was de hoogste koers van september, met een uitbraak hierboven hebben we tevens een bevestiging van een dubbele bodem. Dus grote kans dat de dalende trend dan voorbij is. De DOW noteert dan tevens boven de MA20 en MA50, maar cruciaal is boven MA200!
 

Steun 15.940 laagste koers van gisteren en zou dit dan de hogere bodem zijn? Een doorbraak hieronder zou een daling teweeg kunnen brengen richting 15370 de laagste koers sinds 5 februari 2014. Doorbraak onder 15370 geeft koersdoel van 14720 de laagste koers van oktober 2013.

Conclusie: DOW JONES zit overduidelijk in een neerwaartse trend. De DOW future indiceert momenteel een hogere opening, hebben we gisteren het laagte punt op 15940 gezien, of? Want onder 15940 kunnen de BEREN weer toeslaan met een aanval op 15370.

Onder 15370 wordt het plaatje aanzienlijk negatiever dan het nu al is. Boven 16930 daarentegen wordt het plaatje aanzienlijk positiever, dat is eigenlijk een bevestiging van een dubbele bodem en dat koerspatroon betekent meestal ook het einde van de dalende trend.

 

DOW JONES index daggrafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 16.930 - steun  15.370
 

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting een index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees ook u kunt automatisch mee handelen.

 

Gehele dag opening indicaties, korte termijn analyses en grafieken via: FacebookTwitter | LinkedIn 

 

Middels geduld, discipline en een goed handelssysteem verdien je geld!!!

 

Ga ook automatisch mee handelen, er komen altijd nieuwe koopsignalen!

UMA - USA Momentum Aandelen - gemiddeld tot hoog risico, hoogste rendement!

ULTA - USA Lange Termijn Aandelen - gemiddeld risico, een hoge rendementen!

ELTA - EUR Lange Termijn Aandelen - lage risico, boven gemiddeld rendement!


Bij UMA en ULTA heeft men USD valuta risico, daarom koop / verkoop ik altijd direct mijn USD cash positie. Helaas kan dit niet automatisch en moet men dat dus zelf doen.
 

 Openheid, eerlijkheid en transparantie staat bij mij hoog in het vaandel!!!

Heeft u dus nog vragen? Aarzel niet bel en/of e-mail mij!

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema
Tips2Trade

T: +31(0) 610-588668
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: Tips2Trade | USA Momentum

We hebben 52 gasten en geen leden online