Goedemiddag,
 

DOW JONES uitbraak weerstand 16.930 nu nog de MA200!

 

De DOW JONES industrial de index met de 30 grootste industriële bedrijven van Amerika, ook wel de moeder der beurzen genoemd. Tevens de bekendste beurs index ter wereld heeft een definitieve uitbraak boven 16.930!

Bekende beursgezegde: "Remember be Back in September" komt statistisch vaak niet goed uit, statistisch is het de slechstse maand van het jaar. Daarentegen is oktober meestal de CRASH maand, maar ook vaak de maand waar de bodems liggen. De dubbele bodem van de DOW is geplaatst op 29 september op 15.940 2 dagen voor oktober.
 

Weerstand 16.930 was de 1ste uit te nemen horde, deze is nu succesvol uitgenomen! Het voortschrijdend gemiddelde van 200 dagen (MA200) 17.586  is nu de 1ste prioriteit waar de DOW boven uit moet noteren willen we weer in een BULL markt terecht komen.
 

Steun 15.940 is dus inderdaad de laagste koers van 29 september en dient nu tevens als belangrijkste steun. Hierdoor hebben we tevens een dubbele bodem in de markt. Korte termijn steun kan er nog verwacht worden op MA50 16.688 en MA20 16.600.


Conclusie: DOW JONES zit in de overgang fase oftewel ORANJE als we in stoplicht termen zouden spreken. Zeer belangrijk is wat de eerst volgende daling laat zien. Een hogere bodem boven 15940 betekent einde van de dalingen en dan kunnen we ons op gaan maken voor hogere koersen. Zover is het uiteraard nog niet maar er is "licht aan het eind van de tunnel".

 

DOW JONES index daggrafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 17170 / 17586 - steun  15.940

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting een index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees ook u kunt automatisch mee handelen.
 

Gehele dag opening indicaties, korte termijn analyses en grafieken via:
    Facebook | Twitter | LinkedIn

 

Middels geduld, discipline en een goed handelssysteem verdien je geld!!!

 

Ga ook automatisch mee handelen, er komen altijd nieuwe koopsignalen!

UMA - USA Momentum Aandelen - gemiddeld tot hoog risico, hoogste rendement!

ULTA - USA Lange Termijn Aandelen - gemiddeld risico, een hoge rendementen!

ELTA - EUR Lange Termijn Aandelen - lage risico, boven gemiddeld rendement!


Bij UMA en ULTA heeft men USD valuta risico, daarom koop / verkoop ik altijd direct mijn USD cash positie. Helaas kan dit niet automatisch en moet men dat dus zelf doen.
 

 Openheid, eerlijkheid en transparantie staat bij mij hoog in het vaandel!!!

Heeft u dus nog vragen? Aarzel niet bel en/of e-mail mij!

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema
Tips2Trade

T: +31(0) 610-588668
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: Tips2Trade | USA Momentum

 

We hebben 35 gasten en geen leden online