Goedemiddag,

NASDAQ 100 boven MA200 en Golden Cross nu BULLISH?

De Amerikaanse 100 grootste technologie bedrijven index de NASDAQ 100 sloot 15 oktober boven het 200 daags gemiddelde (MA200) en heeft vandaag een Golden Cross (kruising MA20 boven het MA50) gerealiseerd. Dat zijn BULLISH (verwijst naar een markt die gaat stijgen "á la hausse") signalen. Maar de grote broer NASDAQ Compositie heeft beide signalen nog niet, dus we moeten nog niet te optimistisch worden!


Weerstand 4451
na aanval van 4 dagen is het wachten op een definitieve uitbraak hierboven! Het hoogste punt van 17 september 4451 moet overwonnen worden. De weg ligt dan namelijk vrij voor het koersdoel en top van 20 juli 2015 op 4695.
 

Steun 4053 is de bodem van 29 september die niet doorbroken moet worden willen we een BULLISH scenario krijgen en houden. Tussentijds ligt er steun op trendlijn rond 4234, een doorbraak hieronder is het 1e signaal voor een daling richting de steun 4053.
 

Conclusie: "The trend is your friend"! Mocht de NASDAQ 100 de "leading indicator" zijn, dan zullen de andere grote wereld beurzen in mijn eigen T2T index spoedig volgen. We kunnen ons dan weer opmaken voor een BULL Markt. Zover is het nog niet, maar de NASDAQ 100 laat wel weer als 1e de zon aan de horizon schijnen.
 

NASDAQ 100 index
 
 Belangrijke niveaus: weerstand 4451 / 4695 - steun 4222 / 4053
 

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting een index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees ook u kunt automatisch mee handelen.
 

Gehele dag opening indicaties, korte termijn analyses en grafieken via:
    Facebook | Twitter | LinkedIn

 

Middels geduld, discipline en een goed handelssysteem verdien je geld!!!

 

Ga ook automatisch mee handelen, er komen altijd nieuwe koopsignalen!

UMA - USA Momentum Aandelen - gemiddeld tot hoog risico, hoogste rendement!

ULTA - USA Lange Termijn Aandelen - gemiddeld risico, een hoge rendementen!

ELTA - EUR Lange Termijn Aandelen - lage risico, boven gemiddeld rendement!


Bij UMA en ULTA heeft men USD valuta risico, daarom koop / verkoop ik altijd direct mijn USD cash positie. Helaas kan dit niet automatisch en moet men dat dus zelf doen.

 Openheid, eerlijkheid en transparantie staat bij mij hoog in het vaandel!!!

Heeft u dus nog vragen? Aarzel niet bel en/of e-mail mij!

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema
Tips2Trade

T: +31(0) 610-588668
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: Tips2Trade | USA Momentum

 

We hebben 55 gasten en geen leden online