Goedemorgen,
 

AEX weerstand 61,8 fibonacci level 469 dan 511, daarboven koersdoel 566?
 

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is afgelopen week maar liefst 3,84% gestegen het 10 weeks gemiddelde is definitief uitgenomen. Daarnaast ook de weerstand zone 451,5 / 455 en het 50% fibonacci level op 456. Allemaal zeer positieve signalen maar de volgende 2 weerstanden dienen zich hierboven alweer aan.
 

Weerstand 469 / 473 zijn het 61,8 fibonacci level en de MA 40 (40 weeks voortschrijdend gemiddelde) in de weekgrafiek hieronder. Wanneer de AEX boven deze weerstand zone weet uit te breken is de weg in principe vrij richting de 511. Tussentijds nog weerstand op de trendlijn rond 500.

Steun 456 / 455 / 451,5 de voormalige weerstand niveaus zijn nu korte termijn steun niveaus. Bij een doorbraak hieronder is het belangrijk tot hoever de AEX nog verder kan dalen. Blijven we boven 401,50 dan is er niets aan de hand. Een hogere bodem is zelfs zeer positief.


Conclusie: De lange termijn trend is opwaarts zie 3 en 5 jarige trendlijnen in de AEX week grafiek hieronder. Zolang de AEX boven 401,5 blijft bodemen blijft het plaatje positief. Belangrijk nu is wel een doorbraak boven de 40 weeks gemiddelde (MA 40) in principe kunnen we ons dan opmaken voor hogere koersen. Blijkt deze MA 40 flinke weerstand in de markt en een uitbraak blijft uit dan kunnen we een daling richting de 401,5 verwachten.

AEX index weekgrafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 469 / 473 - steun 456 / 455 / 451,5
 

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting een index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees ook u kunt automatisch mee handelen.

 

Afgelopen week stijgers / dalers
 

Gehele dag korte termijn analyses, grafieken en opening indicaties via:
    Facebook | Twitter | LinkedIn
 

Komen er weer nieuwe koopsignalen na de dalingen?

 

Ga ook automatisch mee handelen, er komen altijd nieuwe koopsignalen!

UMA - USA Momentum Aandelen - gemiddeld tot hoog risico, hoogste rendement!

ULTA - USA Lange Termijn Aandelen - gemiddeld risico, een hoge rendementen!

ELTA - EUR Lange Termijn Aandelen - lage risico, boven gemiddeld rendement!


Bij UMA en ULTA heeft men USD valuta risico, daarom koop / verkoop ik altijd direct mijn USD cash positie. Helaas kan dit niet automatisch en moet men dat dus zelf doen.

 Openheid, eerlijkheid en transparantie staat bij mij hoog in het vaandel!!!

Heeft u dus nog vragen? Aarzel niet bel en/of e-mail mij!

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema
Tips2Trade

T: +31(0) 610-588668
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: Tips2Trade | USA Momentum

 

We hebben 36 gasten en geen leden online