Goedemorgen,
 

DOW JONES nu duidelijk in opwaartse trend, koersdoel 18.352!

 

De DOW JONES Industrial Average is de index met de 30 grootste industriële bedrijven van Amerika, ook wel de moeder der beurzen genoemd. Dit is tevens de bekendste beurs index ter wereld, deze zit duidelijk in een opwaartse trend met als 1é koersdoel de All Time High 18.351,36!

De definitieve dubbele bodem 15.942 is geplaatst op 29 september, een tripple (drievoudige) bodem is jongsleden 16 november geplaatst op 17.210. Mede hierdoor is de trend definitief opwaarts gericht. En kan de aanval worden ingezet richting de All Time High.
 

Weerstand 17.978 de top van 3 november is een belangrijke punt die uitgenomen dient te worden voor een hervatting van de razendsnelle stijgingen in de DOW JONES. Boven 17.978 is er nog slechts één weerstand en dat is de alltime high van 19 mei dit jaar op 18.351,36!
 

Steun 17.210 de bodem van jongstleden 16 november dient niet neerwaarts gebroken te worden. Bij een eventuele doorbraak hieronder is er steun op de voormalige top van 17 september rond 16.933!


Conclusie: DOW JONES is duidelijk opwaarts oftewel GROEN als we in stoplicht termen zouden spreken. Zeer positief is tevens dat de DOW JONES index ook weer boven het 200 daags gemiddelde noteert. Hierboven is een leidraad voor lange termijn opwaartse trend. Daarnaast noteert het 20 daags boven het 50 en 200 daags gemiddelde en de DOW JONES noteert zelf boven het 20, 50 en 200 daags gemiddelde. Eind conclusie is "BUY THE DIPS"! Koop bij de volgende dalingen!
 

DOW JONES index daggrafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 17.978 - steun  17.210

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting een index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees ook u kunt automatisch mee handelen.
 

Gehele dag opening indicaties, korte termijn analyses en grafieken via:
    Facebook | Twitter | LinkedIn

 

Middels geduld, discipline en een goed handelssysteem verdien je geld!!!

 

Ga ook automatisch mee handelen, er komen altijd nieuwe koopsignalen!

UMA - USA Momentum Aandelen - gemiddeld tot hoog risico, hoogste rendement!

ULTA - USA Lange Termijn Aandelen - gemiddeld risico, een hoge rendementen!

ELTA - EUR Lange Termijn Aandelen - lage risico, boven gemiddeld rendement!


Bij UMA en ULTA heeft men USD valuta risico, daarom koop / verkoop ik altijd direct mijn USD cash positie. Helaas kan dit niet automatisch en moet men dat dus zelf doen.
 

 Openheid, eerlijkheid en transparantie staat bij mij hoog in het vaandel!!!

Heeft u dus nog vragen? Aarzel niet bel en/of e-mail mij!

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema
Tips2Trade

T: +31(0) 610-588668
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: Tips2Trade | USA Momentum

 

We hebben 66 gasten en geen leden online