N I E U W S B R I E F  -  01 september 2007 (08:50)


Goede morgen,

AEX kan volgende week weer "omhoog" of eerst ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX is vrijdag  flink hoger geopend @ 521.32 en vanaf 13:00 kwam de versnelling met een definitieve doorbraak door de 521 hierdoor ligt de weg weer open naar hogere niveaus.

Weerstand is nu geplaatst op een top rond 524.8 bij een doorbraak daarboven kan de aanval worden ingezet naar de o zo belangrijke weerstand op 534 eerst daarboven dan de aanval worden ingezet naar de 52 week high.

De steun ligt als eerste direct op de vorige weerstand 521.0 en daaronder kan er een terugval plaats gaan vinden naar de steun zo rond de 510.5 bij doorbraak daaronder ligt de volgende steun rond de 503.5.

De BULLS vonden het genoeg met de daling en het lijkt erop dat er een nieuwe rally in de maak is. Boven de 534 kunnen we een "Beurs Crash" voorlopig eerst wel vergeten de pijlen zijn dan gericht op de top 564.0! Eerst onder de 479 wordt het plaatje weer totaal anders! De komende week kan eerst een stapje terug worden gedaan middels de over gekocht / neutrale stand van de technisch indicator.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  524.8 steun  521.0 / 510.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional