Disclaimer Capital Equity Investments.


Capital Equity Investments besteed veel tijd en aandacht aan het juist weergeven van informatie op deze website en websites waar publicaties worden geplaatst. Gegevens en informatie op deze websites zijn ontleend uit betrouwbaar te achten bronnen. Het kan echter voorkomen dat informatie onjuist blijkt te zijn, dat achterhaald is, of is gewijzigd.


Capital Equity Investments aanvaard geen enkele aansprakelijkheid over de mogelijke gevolgen die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van deze informatie, analyses of adviezen die men treft op deze websites, de nieuwsbrief of enige andere vorm van gepubliceerde diensten. Wat bezoekers en klanten met deze informatie besluiten te doen, is volledig hun eigen beslissing. De aansprakelijkheid van alle resultaten en gevolgen van het handelen op hun rekeningen liggen dan ook volledig bij de abonnees en de bezoekers.


Capital Equity Investments is niet aansprakelijk voor het vergoeden van verliezen of gedeeltelijke verliezen die te wijten zijn aan fouten in de informatie of storingen in de internetverbinding. Capital Equity Investments is niet aansprakelijk voor verliezen door toepassing of misbruik van de informatie en voorstellen. U moet volwassen zijn (18 jaar of ouder) om gebruik te kunnen maken van de diensten van deze website en er zelf zorg voor dragen dat deze informatie niet in strijd is met een inbreuk op de wet in uw land. Capital Equity Investments draagt ten allen tijde zorg voor de anonimiteit van klanten en nieuwsbrief lezers.


Capital Equity Investments weergave of reproductie van informatie die gepubliceerd is door Capital Equity Investments is streng verboden en zal gerechtelijk worden vervolgd. Dat geldt ook voor alle signalen, als alle andere relevante informatie die gepubliceerd is door Capital Equity Investments.


Waarschuwing! Beleggen brengt een groot risico met zich mee, waarbij u uw gehele kapitaal kunt verliezen of meer. In het verleden behaalde resultaten bieden namelijk geen garantie voor de toekomst.


Door het bezoeken van deze website aanvaardt u alle voorwaarden en deze disclaimer.