WIE IS CE-INVESTMENTS


Capital Equity INVESTMENTS & Dhr. L. Doddema

Het is belangrijk dat men weet wie achter de schermen zit!

Dhr. L Doddema is sinds 1992 actief bezig met beleggen en ontwikkelen van belegging systemen, teneinde emotieloos te kunnen beleggen.

In 2003 gestart met Capital Equity INVESTMENTS voor lange termijn aandelen beleggingen. Was columnist bij BeursPlaza.NL, Beurs.NL, het Duitse blad “Traders” en “Technische en Kwantitatieve Analyse”!

Was partner bij 2 internationale vermogensbeheerders en sinds 2019 partner bij Helliot Vermogensbeheer te Baarn. USA MOMENTUM staat onder toezicht van DNB en AFM. Klanten beleggen mee via een eigen Lynx rekening.

Team Helliot Vermogensbeheer N.V. Amsterdamsestraatweg 55A, 3744 MA Baarn

Helliot Vermogensbeheer N.V. voert het USA MOMENTUM tradingbeleid waarbij research wordt aangeleverd door analist L. Doddema. Dat betekent dat CE-INVESTMENTS analyses en signalen aanlevert waarbij Helliot Vermogensbeheer het aankoop- en verkoopbeleid voert, transacties zorgvuldig uithandelt en de correctie & crash indicatoren adequaat inzet. Ideaal voor cliënten die niet de handelservaring of dagelijks de tijd hebben om zelf actief te traden.

Dhr. L. Doddema heeft over de jaren bewezen in staat te zijn research aan te leveren op basis waarvan uitzonderlijke rendementen kunnen worden behaald. De teamleden van Helliot Vermogensbeheer N.V. vinden hun roots op de beursvloer als professionele handelaren en marketmakers. De combinatie van de analyses van CE-INVESTMENTS en de handelservaring van Helliot Vermogensbeheer N.V. is ijzersterk.

*NETTO resultaat is inclusief alle kosten maar exclusief Belgische beurstaks!

Beleg minimaal 10 jaar! Ieder systeem "faalt" eens!

USA MOMENTUM beleggingssysteem sinds 2003

Legenda:
BLAUW: USA MOMENTUM
Licht groen: AEX
Oranje: DOW JONES
Paars: S&P 500
Rood: NASDAQ

USA MOMENTUM is een Amerikaanse aandelen portefeuille. Voor uitgebreide informatie KLIK HIER!
 

Vermogensbeheer USA MOMENTUM:

Startbedrag vanaf € 100.000,-
Winstfee is 10% volgens HWM principe
Beheerfee per jaar, dagelijks verrekend:
        2,0%
tot € 100.000 dan
        1,5%
tot € 500.000 dan
        1,0%
tot € 1.500.000 en
        0,5% boven € 1.500.000

Prijzen zijn exclusief 21% BTW

Discipline, Emoties & Geduld de gouden tips in beleggen.
Deze worden constant op de proef gesteld. Heeft u een eigen belegging systeem? Houdt u eraan, anders heeft u geen systeem! Heeft u geen geduld & discipline om te beleggen! Overweeg vermogensbeheer in USA MOMENTUM?

Heb minimaal een beleggingshorizon van 5 jaar! Er is nog nooit geld verloren in een periode van 5 jaar. Helaas is dat geen garantie, want dat is er niet bij beleggen! Ieder systeem "faalt" eens.