CEI INDEX - 9 belangrijkste indices wereldwijd + de AEX index


CE-Investments gebruikt een eigen CEI INDEX en CRASH INDICATOREN als technische indicatoren om "de aandelen" te selecteren die het beter of beter kunnen gaan doen als deze index. De CEI INDEX is eigenlijk vrij eenvoudig het vertegenwoordigd namelijk de 9 belangrijkste indices wereldwijd + de AEX index.


Deze 10 indices worden bij elkaar opgeteld en gedeeld door 10. De CEI INDEX heeft tevens 6 valuta's en de indices die niet in EURO noteren worden omgerekend naar de EURO. De CEI INDEX is dus een index in EUR, gestart op 01 januari 1980 op een stand van 100. Aan het eind van het jaar worden de indices evenredig gewogen.
 

Grafiek CEI INDEX

Hieronder de indices die in de CEI INDEX zitten

Beleg minimaal 5 jaar! Ieder systeem faalt eens!
 

USA MOMENTUM

Legenda:
BLAUW: USA MOMENTUM
Licht groen: AEX
Oranje: DOW JONES
Paars: S&P 500
Rood: NASDAQ
 


USA MOMENTUM is een zeer speculatieve Amerikaanse aandelen portefeuille. Deze wordt bewaakt middels CRASH Indicatoren. Daarnaast is er een EUR.USD positie die inspeelt op valuta schommelingen.

Door middel van algoritmes en technische indicatoren worden maandelijks aandelen gescreend uit de Amerikaanse beurs indices S&P 100 en NASDAQ 100 met daarin de 100 grootste USA en TECH bedrijven.

USA MOMENTUM heeft maximaal 15 aandelen werkt met ±50% effectenkrediet!

 

Vermogensbeheer USA MOMENTUM:

Mee beleggen vanaf € 50.000 geen max!
Winst Fee is 10% volgens HWM principe*
Beheer Fee per jaar, dagelijks verrekend:
        2,0%
tot € 100.000 dan
        1,5%
tot € 500.000 dan
        1,0%
tot € 1.500.000 dan
        0,5% boven € 1.500.000

Prijzen zijn exclusief 21% BTW

* High Water Mark (HWM) principe wordt maandelijks berekend over een daadwerkelijk behaalde winst ten opzichte van een vorige hoogste vermogenswaarde. U betaald dus nooit 2x over een behaalde vermogenswinst!
 

AANMELDEN & WERKWIJZE

Onze beleggingsstrategie is alleen passend bij cliënten met een zeer speculatief risicoprofiel voor het betreffende deel van hun vermogen.

 

Heeft u vragen? E-mail of Bel voor informatie!