CEI WORLD INDEX - 10 GROOTSTE INDICES


CE-INVESTMENTS gebruikt een eigen CEI WORLD INDEX  als technische indicator om aandelen te selecteren die het beter of beter kunnen gaan doen als deze index. De CEI WORLD INDEX is vrij simpel, het vertegenwoordigd de 10 grootste indices wereldwijd inclusief de AEX. Daarnaast gebruiken we een CRASH METHODE om "gedeeltelijk" in of uit de markt te gaan.


De CEI WORLD INDEX heeft 6 valuta's en degene die niet in EUR noteren worden omgerekend naar EUR. De CEI WORLD INDEX is zodoende een EUR index. Deze is gestart op 01 januari 1980 op een stand van 100. Aan het eind van ieder jaar worden de indices evenredig gewogen, de 10 indices worden bij elkaar opgeteld en gedeeld door 10.
 

Grafiek CEI WORLD INDEX

De indices die in de CEI WORLD INDEX zitten

Grafiek MSCI World Index versus CEI WORLD INDEX
MSCI World versus CEI INDEX

Beleg minimaal 5 jaar! Ieder systeem "faalt" eens!

USA MOMENTUM het beste belegging systeem sinds 2003

Legenda:
BLAUW: USA MOMENTUM
Licht groen: AEX
Oranje: DOW JONES
Paars: S&P 500
Rood: NASDAQ

USA MOMENTUM is een "zeer speculatieve" Amerikaanse aandelen portefeuille. Deze wordt bewaakt middels een "CRASH methode" en een EUR.USD positie die inspeelt op valuta schommelingen.

Door middel van algoritmes en technische indicatoren worden maandelijks aandelen gefilterd uit de grootste Amerikaanse beurs indices.

USA MOMENTUM heeft maximaal 15 aandelen met ±50% effectenkrediet!
 

Vermogensbeheer USA MOMENTUM:

Mee beleggen vanaf € 50.000 geen max!
Winst Fee is 10% volgens HWM principe*
Beheer Fee per jaar, dagelijks verrekend:
        2,0%
tot € 100.000 dan
        1,5%
tot € 500.000 dan
        1,0%
tot € 1.500.000 dan
        0,5% boven € 1.500.000

Prijzen zijn exclusief 21% BTW

* High Water Mark (HWM) principe wordt maandelijks berekend over een daadwerkelijk behaalde winst ten opzichte van een vorige hoogste vermogenswaarde. U betaald dus nooit 2x over een behaalde vermogenswinst!

Onze beleggingsstrategie is alleen passend bij cliënten met een zeer speculatief risicoprofiel voor het betreffende deel van hun vermogen.

Heeft u vragen? E-mail of Bel voor informatie!