USA MOMENTUM beleggingssysteem

USA MOMENTUM is een lange termijn beleggingssysteem. Door middel van algoritmes en technische indicatoren worden maandelijks aandelen geselecteerd uit de grootste Amerikaanse beursindices en we gebruiken een CRASH en PROFIT methode.

USA MOMENTUM bestaat uit 3 onderdelen:

1.  AANDELEN methode
2.  CRASH methode
3.  PROFIT methode

AANDELEN methode

Doormiddel van algoritmes worden maandelijks aandelen geselecteerd uit de grootste Amerikaanse beursindices.

Voldoet een aandeel dan wordt deze opgenomen voor minimaal een maand en bij een enkele aandeel kan deze zelfs jaren in de portefeuille blijven. Wanneer een aandeel na een maand niet meer voldoet wordt deze verkocht. Tussentijds wordt er niets verkocht dus ook niet wanneer er een correctie plaats vindt. De aandelen krijgen zo altijd een kans om te herstellen. Alleen wanneer er maandelijks niet wordt voldaan aan de algoritmes wordt er verkocht.

Hieronder een grafiek van beleggingsmodel USA MOMENTUM BASIC. Dit model is de BASIS voor USA MOMENTUM zonder CRASH en PROFIT methode en zit altijd in de markt.

Legenda:
Blauw: USA MOMENTUM BASIC
Licht blauw: AEX
Groen: S&P 100
Rood: NASDAQ 100

CRASH methode

De CRASH methode bepaalt om wel, niet of gedeeltelijk te beleggen in USA MOMENTUM. De methode kijkt naar de CEI WORLD INDEX en de grootste US INDICES. Wanneer deze methode een gedeeltelijk of volledig verkoop signaal geeft worden posities in USA MOMENTUM gedeeltelijk of volledig verkocht.

Legenda:
Rood: CEI WORLD INDEX
Blauw: USA MOMENTUM
Oranje: DYNAMIC TREND

Onderin de grafiek vindt u de 4 CRASH methodes, voor meer info zie: crashindicator.com

De CRASH methode wordt toegepast op USA MOMENTUM, de methode geeft aan hoe de aandelen markten er voorstaan. Geeft deze een KOOP signaal dan staan deze er gemiddeld wereldwijd goed voor. We gaan er dan vanuit dat USA MOMENTUM het ook goed gaat doen. Mocht de portefeuille slechter presteren dan de markten, dan gaan we ervan uit dat dit door de maandelijkse analyse vroeg of laat wordt recht getrokken.

We beleggen gedisciplineerd en systematisch voor de lange termijn en nemen geen korte of middellange termijn beslissingen. We nemen dus nooit beslissingen op emoties wat funest kan zijn voor een portefeuille.

PROFIT methode

De PROFIT methode is sinds 2021 een verbetering in het USA MOMENTUM beleggingssysteem. Omdat USA MOMENTUM soms hard kan stijgen, volgen soms snelle dalingen. Om hier extra van te profiteren is de PROFIT methode ontwikkeld. Wanneer aan diverse algoritmes wordt voldaan wordt de portefeuille verkocht om dan lager terug te kopen.

Hieronder grafiek van USA MOMENTUM BASIC met CRASH en PROFIT methode.

Legenda:
Blauw: USA MOMENTUM BASIC
Oranje: DYNAMIC TREND

De ORANJE pijltjes zijn de PROFIT (winst) momenten. De GROENE pijltjes zijn de KOOP signalen van de PROFIT methode. Na veel analyseren en testen maken we sinds februari 2021 gebruik van de PROFIT methode.

Het RODE pijltje begin maart is een VERKOOP signaal van de DYNAMIC TREND samen met de CRASH methode gaf dit 3 maart 2020 een volledig verkoop signaal in USA MOMENTUM.

Het LICHT GROENE pijltje midden april is een KOOP signaal van de DYNAMIC TREND en samen met de CRASH methode gaf dat 20 mei een volledig koop signaal in USA MOMENTUM.

USA MOMENTUM

USA MOMENTUM is het complete beleggingssysteem van de 3 beschreven methodes, het werkt met 50% margin (geleend geld) en heeft maximaal 15 aandelen in portefeuille. Door de margin heeft USA MOMENTUM een zeer speculatief risico profiel en kan het volatiel bewegen met schommelingen van ±5% per dag.
 

Helliot Vermogensbeheer N.V. voert het USA MOMENTUM tradingbeleid waarbij research wordt aangeleverd door analist Lammert Doddema. Dat betekent dat CE-INVESTMENTS analyses en signalen aanlevert waarbij Helliot Vermogensbeheer het aankoop- en verkoopbeleid voert, transacties zorgvuldig uithandelt en de crash indicatoren adequaat inzet. Ideaal voor cliënten die niet de handelservaring of dagelijks de tijd hebben om zelf actief te traden.

Team Helliot Vermogensbeheer N.V. Amsterdamsestraatweg 55A, 3744 MA Baarn

Lammert Doddema heeft over de jaren bewezen in staat te zijn research aan te leveren op basis waarvan uitzonderlijke rendementen kunnen worden behaald. De teamleden van Helliot Vermogensbeheer N.V. vinden hun roots op de beursvloer als professionele handelaren en marketmakers. De combinatie van de analyses van CE-INVESTMENTS en de handelservaring van Helliot Vermogensbeheer N.V. is ijzersterk.
 

Procedure mee beleggen in USA MOMENTUM:
Klik op AANMELDEN en vul het formulier in. Daarna krijgt u een vragenlijst van Helliot Vermogensbeheer. Wanneer uw profiel voldoet aan USA MOMENTUM kunt u mee beleggen. U ontvangt een link waarmee u direct een eigen rekening kunt aanmaken bij Lynx. Uw account is dan direct gekoppeld aan Helliot Vermogensbeheer. Wij kunnen namelijk alleen maar handelen op uw eigen rekening!

Zodra uw profiel overeenkomt met USA MOMENTUM en geld op uw Lynx rekening staat belegt u automatisch mee.

Legenda:
BLAUW: USA MOMENTUM
Licht groen: AEX
Oranje: DOW JONES
Paars: S&P 500
Rood: NASDAQ
 

Vermogensbeheer USA MOMENTUM:

Startbedrag vanaf € 100.000,-
Winstfee is 10% volgens HWM principe
Beheerfee per jaar, dagelijks verrekend:
        2,0%
tot € 100.000 dan
        1,5%
tot € 500.000 dan
        1,0%
tot € 1.500.000 en
        0,5% boven € 1.500.000

Prijzen zijn exclusief 21% BTW

Heeft u nog vragen klik op CONTACT!