N I E U W S B R I E F  -  01 september (18:30)


Goeden avond,

AEX markt heeft gekozen, eerst daling !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is begonnen met winstnemingen. Er kan nu een vervolg correctie volgen tot de bodem van 19 augustus rond 281 die nu fungeert als steun.

Weerstand rond 307 kon de AEX "nog" niet overwinnen, het wordt nu bezien hoever we dalen. De bodem van 27 augustus rond 296 fungeert nu als 2e weerstand. De eerste weerstand die weer overwonnen moet worden voor de korte termijn is de top van 13 augustus rond 293.

Steun op de vorige top van 13 augustus is gebroken. Hiermee is de deur open gezet naar de bodem van 19 augustus rond 281. Deze fungeert nu als steun. Wanneer de steun 281 het niet houdt kan de AEX afdalen naar de vorige top van 3 juni rond 271 die dan als steun fungeert.

De ultra korte termijn trend is nu dan neerwaarts gericht met belangrijkste steun nu rond 281. De korte termijn trend enkele dagen tot weken is nog steeds opwaarts gericht onder de bodem 281 is deze neerwaarts gericht. De middellange termijn trend is gewoon opwaarts en pas onder de bodem  241 is die ook neerwaarts gebogen.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  303/307  steun  291/281

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional