Prettige Kerstdagen & Gezond, Gelukkig & Succesvol 2021!

Goedendag,

2020 is een nog beweeglijker jaar geworden dan 2019 mede veroorzaakt door de onverwachte COVID-19 virus. Tot februari ging USA MOMENTUM als een speer. We stonden midden februari op ruim 20% winst. In maart reageerde de CRASH INDICATOREN niet snel genoeg voor de snelste correctie die wij hebben gezien en zijn we met verlies uitgestapt op een te laag niveau. Evenals vorig jaar is er sinds november echter weer een behoorlijk herstel in de portefeuille!
 

De CRASH METHODE is mede door de snelle bewegingen in maart voor de 2e keer sinds 1998 stevig onder de loep genomen. Het resultaat sinds 2003 is verbluffend verbeterd en dan voornamelijk de laatste 10 jaar. Zie grafiek hieronder en voor meer informatie: www.crashindicator.com.

USA MOMENTUM versus verbeterde USA MOMENTUM NEW

Verwachting 2021? Volgens analisten van Wall Street zit er een mooi jaar aan te komen, maar er is niemand die weet welke richting de markten kiezen. De markten kiezen hun eigen pad en een goed voorbeeld hiervan is 2020. Na de Corona crash stegen sommige aandelen ongekend hard.
 

De trends zijn nu sterk opwaarts. All Time High's (hoogste koersen ooit) op de US indices zijn diverse keren gebroken. Het meest voor de hand liggend zijn waarschijnlijk winstnemingen, om daarna verder te stijgen. Hoewel, er kan ook zomaar een Santa Claus rally uit de lucht vallen!?
 

Wat mij het meest is bijgebleven dit jaar, is dat sommige aandelen zoals: DOCU, JD, MRNA, TSLA extreem OverBought (te duur) waren, maar toch maanden extreem bleven doorstijgen. Dat geeft maar weer eens aan dat niet iedere indicator zoals bv. de OBOS indicator altijd perfect is!
 

Vermogensbeheer en beleggen doe je minstens voor 5 jaar. De belangrijkste factoren bij beleggen zijn: discipline, emoties en geduld de drie gouden regels. Met daarnaast een goed beleggingssysteem.
 

Begin 2021 goed en beleg mee in USA MOMENTUM. KLIK HIER voor info en realtime resultaten!

Ik wens u:

We hebben 210 gasten en geen leden online