Goedendag,

S&P 500 Alle Signalen Op Groen?

De S&P 500 heeft een sterke opwaartse uitbraak doordat de top van april op 4177 is uitgenomen. Eind afgelopen week een uitbraak uit de DYNAMISCHE TREND en vervolgens alle CRASH indicatoren op GROEN. De CRASH indicator methode is weer BULLISH, voor uitleg zie crashindicator.com.

Technisch is er nog een uitbraak nodig boven de dalende trend op ยฑ4422. Dan is het plaatje compleet. Vanaf nu geldt "Buy The Dips"! koop iedere daling.

De S&P 500 (SPX) vertegenwoordigt de 500 grootste Amerikaanse bedrijven en grotendeels de Amerikaanse economie. Het is รฉรฉn van de belangrijkste graadmeters waar het met de beurzen heen kan gaan.

Belangrijkste niveaus zijn:

Weerstand was 4177
Koersdoel 4492 & 5003
Steun 3981

S&P 500 daggrafiek
S&P 500 DAG GRAFIEK / DAILY CHART

Conclusie: "The trend is your friend"! Deze is sinds afgelopen vrijdag opwaarts gericht voor de lange termijn.

US INDICES de TREND is OPWAARTS!

De belangrijkste Amerikaanse indices zijn opwaarts gericht. De CORRECTIE INDICATOR onderin de grafiek geeft een signaal wanneer alle 5 US indices tegelijk voor de middellange termijn een KOOP- of VERKOOP signaal geeft.

Deze indicator wordt gebruikt bij USA MOMENTUM om geheel, gedeeltelijk in of uit de markt te stappen. Meer info zie: USAMOMENTUM.COM

DOW JONES, S&P 500 en NASDAQ daggrafiek
DOW S&P en NASDAQ GRAFIEK

Alle indices staan op KOOP en noteren boven de DYNAMISCH TREND wat een zeer positief signaal is.
 

Analyses zijn bedoeld om aan te geven welke richting het kan gaan. Als de markten er anders over denken past men een analyse aan en herziet men een analyse. Deze analyse is geen beleggingsadvies en is informatief bedoeld.

We hebben 126 gasten en geen leden online