Goedendag,

NASDAQ start UPTREND?

De NASDAQ heeft het negatieve sentiment achter zich gelaten. De trend is gekeerd van DALEND naar STIJGEND. Allereerst is de dalende trend opwaarts uitgenomen en een kleine bodempje is erboven geplaatst. Vervolgens is de vorige TOP @ 13660 opwaarts uitgenomen en gesloten. Hiermee hebben we de eerste signalen van een TREND OMMEKEER.

Weerstand was de top van midden oktober @ 13660 deze is opwaarts uitgenomen. Het 1e koersdoel en weerstand is nu de top van eind augustus @ 14035. Een doorbraak en slotkoers boven 14035 is een voorbode voor een aanval op de *ATH @ 14358.

Wat zijn de belangrijkste niveaus?

■ Weerstand 14035
Steun zone 13130 / 13050
■ Koersdoel  14358
 

NASDAQ daggrafiek


Conclusie: "The trend is your friend" Deze is sinds de vorige analyse gekeerd van dalend naar stijgend. De koers noteert boven de *MA20, MA50 en MA200. Het wachten is op een kruising van de MA20 boven de MA50, dit is een bevestiging dat de TREND gedraaid is van DALEND naar STIJGEND.

De *OBOS indicator is flink OverBought, dat is meestal een signaal dat de koersen weer kunnen gaan dalen. Het meest waarschijnlijke scenario is een daling richting de zone 13130 / 13050. Een bodem hierboven is een sterk signaal dat we waarschijnlijk de bodem achter ons hebben liggen op 12595.

*ATH = All Time High oftewel de hoogste (slot)koers ooit behaald.
*OBOS = O
verBought (over gekocht, kans op daling) OverSold (over verkocht, kans op stijging).
*MA = M
oving Average (voortschrijdend gemiddelde) een MA 200 is gemiddelde van 200 koersen.

US INDICES de TREND is OPWAARTS!

De CORRECTIE INDICATOR gaf sinds 7 november een KOOP!

De belangrijkste Amerikaanse indices zijn opwaarts. De CORRECTIE INDICATOR onderin de grafiek geeft een signaal wanneer alle 5 US indices tegelijk voor de middellange termijn een KOOP- of VERKOOP signaal geeft.

Deze indicator wordt tevens gebruikt voor USA MOMENTUM om geheel, gedeeltelijk in of uit de markt te stappen. Voor meer informatie zie: USAMOMENTUM.COM

DOW JONES, S&P 500 en NASDAQ daggrafiek
DOW S&P en NASDAQ GRAFIEK

Alle indices staan sinds 7 november op KOOP en noteren boven de Dynamische TREND!

De afgelopen 3 jaar zijn de beurzen zeer wispelturig en veranderen snel van richting. De CORRECTIE indicator gaf maar liefst 6 koop- en verkoopsignalen.

USA MOMENTUM is weer gedeeltelijk belegd en wacht op nieuwe kansen om bij te kopen.

Door middel van een verbeterde strategie en STOPLOSS methode zijn flinke verliezen voorkomen. We gebruiken een CRASH methode samen met de CORRECTIE indicator (zie grafiek hierboven) en een STOPLOSS methode per aandeel om snel uit de markt te stappen bij dalingen.

Middels een verbeterde strategie in USA MOMENTUM zijn de verliezen minimaal en lopen de winsten gestaag op. Klik hiervoor onze methode!


Analyses zijn bedoeld om aan te geven welke richting het kan gaan. Als de markten er anders over denken past men een analyse aan en herziet men een analyse. Deze analyse is informatief bedoeld en is geen beleggingsadvies.

We hebben 264 gasten en geen leden online