N I E U W S B R I E F  -  15 januari (19:00)


Goeden avond,

AEX klaar voor "sluipende crash" of nu bodem ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index krijgt zelfs geen kans om ook maar een herstel beweging in te zetten. Dat klinkt niet goed inmiddels hebben we de laatste steun rond 470 bereikt. Hieronder kunnen we een vrije val verwachten naar 410.

Steun dus rond de 470 dat waren de bodems van december 2006 en maart 2007. Hieronder kan er dus een vrij val verwacht worden richting 410 dat was namelijk de bodem van midden juni 2006. Er ligt tussentijds nog een steun rond 460 maar deze heeft weinig betekenis.

Weerstand ligt er eerst op de vorige steun zo rond de 480.7 en gelijk daarboven ligt de laatste top sinds deze daling. Boven deze top zo rond 486.9 is er kans op verder herstel.

De AEX index is op de NASDAQ index na het slechts presterende index. Inmiddels staat de AEX -8,8% lager sinds begin dit jaar. Steun 470 kan wel eens cruciaal worden hieronder is er niets wat de index tegenhoud om flink door te zakken. En van een echte sell-off (paniek verkoop) is nog niet eens sprake dan hadden we vandaag weer moeten opveren. De AEX is op het laagste punt gesloten en ook dat is geen zonnige vooruitzicht.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  480.7  steun  470

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional