N I E U W S B R I E F  -  15 mei (18:15)


Goeden avond,

AEX "ZOMER RALLY" kan eventueel naar 330 ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index laat een daling zien en zoekt een bodem rond de 248. Mocht deze stand houden dan kan de opening worden gezocht naar de weerstand waar op de intraday grafiek een dubbele top lag.

Steun blijft dus staan op de bodem zo rond de 248. Wanneer deze toch uitgenomen wordt kan de AEX afdalen richting 245, hieronder is de weg open richting 228.

Weerstand was de dubbele top rond 263 op de intraday grafiek. Wanneer hier een uitbraak plaats gaat vinden is de grote vraag. Hierboven wordt tevens een Schouder - Hoofd - Schouder patroon uitgenomen. En dat geeft héél véél opwaartse potentie, en hierdoor is tevens de bodem in de markt.

De AEX kan naar 330 stijgen wanneer we een uitbraak krijgen boven de 263. Er wordt namelijk een Schouder - Hoofd - Schouder patroon verlaten, en zoals u hieronder in de grafieken kunt zien zijn deze patronen in de Aziatische beurzen Tokyo, Hong Kong en Singapore al uitgenomen met flinke rally als gevolg.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 264 / 272  steun 245

STRAITS TIMES index (Singapore)
STI index

HANG SENG index (Hong Kong)
HSI index

NIKKEI index (Tokyo)
NIKKEI index


Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional