N I E U W S B R I E F  -  01 augustus (09:00)


Goede morgen,

AEX daling a.s. week dan instappen ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is afgelopen week doorgestegen. De BULLS hebben de regie in handen inmiddels is de AEX ruim 2 weken in over gekocht gebied en winstnemingen komen nu dichterbij.

Weerstand is nu inmiddels 291 dat was de top van 4 november 2008. Het koersdoel voor de middellange termijn blijft 350 mits we geen lagere bodem plaatsen.

Steun is voor de korte termijn op de top van 06 januari dit jaar zo rond de 272. Bij een daling hieronder kan de AEX richting het 50 daags voortschrijdend gemiddelde dalen zo rond  261.

Het 200 en 50 daags gemiddelde zijn nu beiden onder de koers en tevens stijgend. Dit geeft aan dat zowel de middellange als de lange termijn trend opwaarts is gericht. Het ideale instap moment zou zijn als we een bodem krijgen boven de 241 dat was namelijk de bodem van 13 juli. Sindsdien is de AEX met +17% gestegen.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 291  steun 272 / 261

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional