N I E U W S B R I E F  -  01 december (20:30)


Goeden avond,

DOW JONES hoezo "DUBAI CRASH" nu naar 10800 ?!?

De DOW JONES Industrial trok zich eigenlijk in zijn geheel niets aan van de perikelen rondom "DUBAI WORLD" de grootste investeringsmaatschappij in Dubai die afgelopen donderdag in moeilijkheden kwam. We hebben bijna een 52 weeks hoogtepunt, de 10524,40 is het punt dat uitgenomen moet worden.

Steun voor de korte termijn ligt rond de 10225 de bodem van 19 november en 27 november. Eerst bij een doorbraak hieronder kan de DOW een daling maken richting de belangrijke steun 9647. Tussentijds ligt er ook nog steun op de oplopende trendlijn nu zo rond de 9900.

Weerstand ultrakort is dus de hoogste punt 10525. Hierboven is er een technisch koopsignaal met een koersdoel van rond de 10800. Het verschil tussen de steun 10225 en 10525 opgeteld bij 10525.

De CRASH indicator geeft nog steeds een sterke opwaartse signaal. Waarbij de LONG portefeuille bijna een nieuwe alltime high scoorde. Mocht de US indices een voorbode geven dan is de kans groot dat we zelfs deze maand nog in  AEX index de 330 gaan zien.

DOW JONES index
DOW index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 10525 en steun 10225 / 9647

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional